zondag 23 maart 2014

23/03/2014

Beste vrienden, familie en geïnteresseerden,

Zoals jullie misschien wel weten is het vanaf dit weekend onze laatste 100 schooldagen (van onze opleiding). 
Daarom maakten we een leuke spandoek met "Last 100 Days" en organiseerden we een feestje met koekjes, chips en drankjes in ons huisje in Gunjur. 
We nodigden de andere meisjes van de klas (Lisa, Lotte, Kimberley & Lindsay) uit alsook onze lokale vrienden, waarna we de avond afsloten met een party in de African Lodge (= disco)! Voor de andere meisjes was dit de eerste maal dat ze een Afrikaanse discotheek hadden bezocht, maar ze hadden het naar hun zin. Onze lokale vrienden vonden het zeer fijn om de andere dames te leren kennen.

Enkele sfeerbeelden: zie foto's
De meisjes zijn blijven slapen in ons huisje. De volgende ochtend pakten we onze rugzak, en gingen we naar het (enige) zwembad in Gunjur: Gunjur Project! Een zeer leuke locatie met zwembad, waar ook lodges te huur zijn, met een gezellig restaurantje en entertainment. Ik (Sabrina) en Lotte hebben hier onze eigen mini-djembé beschildert. We dachten dat dit wel een leuke herinnering zou zijn voor thuis. Wat vinden jullie ervan? Lotte schilderde een typisch Afrikaans patroontje en Sabrina schilderde de Gambiaanse vlag!


Tot blogs :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten