dinsdag 4 maart 2014

03/03/2014

Zaterdag was het eindelijk zover, ons tweede deel ingezameld materiaal was aangekomen in Banjul, Gambia. Tot onze grote verontwaardiging moesten we taxen betalen om de lading mee te krijgen, ondanks het feit dat het ging om liefdadigheid voor het Gambiaans volk. Gelukkig kon onze goede vriend, de Health Director van de western part (Mr.Sambu) deze taksen kwijtschelden. Hierna konden we het materiaal verdelen over de 2 health centra van Gunjur en Brikama.

 Na een dagje vol stressen en organiseren was het tijd voor ontspanning. Een hele zondag zijn we gaan luilakken op Gunjur Beach: Een supermooie plek in de volle natuur met wit zandstrand, echt een aanrader! 
Dit strand is niet te vergelijken met het toeristische Palma Beach, waar we constant worden aangesproken. Het Gunjur Beach was zeer rustig, we waren er bijna alleen. Het deed ons denken aan een strandje van een onbewoond eiland, zoals in Expeditie Robinson! 
De foto rechts is getrokken vanuit een kleine bar op het strand, waar drankjes te koop waren. Zoals je ziet, een brede eindeloze horizon helemaal alleen....Zalig!




Na deze vrije daagjes beginnen we aan een week nacht shiften: we zijn er helemaal klaar voor! Eerst nog enkele gekke foto'tjes van onze ontspanningsmomenten in de Gambiaanse natuur.

Groetjes, Kaddy & Mariama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten