woensdag 19 februari 2014

19/02/2014

Beste vrienden, familie en geïnteresseerden ;)

De nacht van maandag op dinsdag zijn we aangekomen in de International Airport Banjul. Met de taxi werden we opgepikt door ‘locals’, vrienden van onze docent Esther. Met 5 in 1 taxi tezamen met 6 koffers! Dat had je moeten zien! Ze brachten ons naar de lodge in Brikama, waar we 1 nacht verbleven bij de andere meisjes van onze klas. De dag nadien werden we rondgeleid in Brikama en bezochten we het Sanyang strand.

Foto links: lodge Brikama

’s Avonds vertrokken we naar het Health Centrum in Gunjur, waar we de eerste 6 weken zullen werken en verblijven. Jammer genoeg konden we nog niet in ons huisje, omdat dit nog bezet is tot komende zaterdag. Alles op zijn tijd, the African way!





’s Morgens zijn we op zoek gegaan naar ontbijt. Dit waren uiteindelijk de lokale 'pancakes' (wat wij beter kennen als smoutebollen). We werden rondgeleid door Isatou, een lokale vroedvrouw en vriendin van Esther. Daarna werden we ontvangen door de Health Director en Regional Health Nurse in het Health Office te Brikama, héél  vriendelijke mensen (zie fotos)! De eerste lading van ingezameld materiaal en kledij is hier later maar goed aangekomen, en we hebben dit verdeeld onder beide Health Centra. ’s Avonds kregen we een lekkere lokale maaltijd.

Morgen is de grote dag, dan starten we met werken in het Gunjur Health Center! Slaapwel iedereen, Marieke en Sabrina. Wordt vervolgd….

2 opmerkingen:

  1. Hey,
    Superleuk om jullie via deze blog te kunnen volgen!
    We kijken alvast uit naar de eerste foto's!
    Vele groetjes en dikke kus, tanja, tatiana en co xxx

    BeantwoordenVerwijderen